Amethyst Decorative Apple – S | Andrew Martin Crackled

0

Amethyst Decorative Apple – S | Andrew Martin Crackled – OROA – Luxury Furniture

Amethyst Decorative Apple – S | Andrew Martin Crackled

Door de tijd heen is de appel een symbool geweest van de aarde, van het leven zelf, van kennis en van sensualiteit, als het hoogtepunt in het leven van Adam en Eva, Sir Isaac Newton, Rene Magritte en Sneeuwwitje. Dus Bull & Stein hebben deze mystieke vrucht opnieuw geïnterpreteerd voor thuis. Het creëren van in het oog springende glassculpturen ontworpen door Andrew Martin met een moderne, surrealistische twist. Het gecraqueleerde glaseffect heeft een kristalachtige aantrekkingskracht in 5 transparante kleuren en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat je de meest excentrieke appel kunt vinden die bij je ruimte past.


Door de tijd heen is de appel een symbool geweest van de aarde, van het leven zelf, van kennis en van sensualiteit, als het hoogtepunt in het leven van Adam en Eva, Sir Isaac Newton, Rene Magritte en Sneeuwwitje. Dus Bull & Stein hebben deze mystieke vrucht opnieuw geïnterpreteerd voor thuis. Het creëren van in het oog springende glassculpturen ontworpen door Andrew Martin met een moderne, surrealistische twist. Het gecraqueleerde glaseffect heeft een kristalachtige aantrekkingskracht in 5 transparante kleuren en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zodat je de meest excentrieke appel kunt vinden die bij je ruimte past.

Leave A Reply

Your email address will not be published.